Publicerad: 2017-08-23

Ny kollega

Säg hej till Rich!

Vi är glada att få välkomna Rich Nadworny som ny kollega hos oss!

Rich kommer att jobba hos oss som senior strateg inom kapacitetsbyggande. Han kommer även att tillsammans med Stefan Borell att hålla i utbildningarna hos oss. För att ni ska lära känna Rich lite bättre gjorde vi en kort intervju med honom. 

Hej Rich! Vad gjorde du innan du började hos oss?
– Senaste åren har jag drivit min egen designkonsultföretag, Empatico, där jag har utfört olika
designuppdrag för kunder samt jobbat med designträning och workshops för att hjälpa organisationer att bli mer innovativa och arbeta kundcentrerat. Under tiden har jag också haft uppdrag av Dartmouth College för att skapa och driva en kurs som heter ”Design Driven Entrepreneurship” för Afrikanska entreprenörer både i USA och Kenya. Innan dess jobbade med digital strategi i över 15 år.

Varför vill du jobba hos oss på Transformator Design?
– När jag bestämde mig att flytta tillbaka till Sverige gjorde jag en grundlig undersökning av vilka som höll på med servicedesign, de som var mest kundcentrerade och som satsade på att uppfylla marknadsbehovet av kulturändring och kapacitetsbyggande. Det sker mycket med design i Stockholm just nu men Transformator Design stod ut som den klart ledande. Spännande att jobba med så många duktiga designers och bra uppdragsgivare.

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Professionellt har jag oftast valt vägar som erbjöd mycket kreativitet och som kunde påverka andra med något positivt. Jag tycker om att utmana mig själv och prova nya saker. Goda skratt är viktiga!

 

richwebb3