Publicerad: 2017-09-13

Ännu en ny kollega

Säg hej till Cecilia!

Vi är glada att få välkomna vår före detta praktikant Cecilia Bergqvist som ny kollega hos oss!

Cecilia har tidigare jobbat på Vasamuseet på enheten för besöksutveckling med bland annat projektledning och verksamhetsutveckling. Nu senast har hon avslutat en utbildning inom agil projektledning på Teknikhögskolan i Stockholm där hon genomförde sin praktik hos oss på Transformator Design. För att ni ska lära känna Cecilia lite bättre gjorde vi en kort intervju med henne! 

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Som en positiv och engagerad person. Dessutom är jag analytisk och tycker att det är viktigt att kunna se saker och ting från olika perspektiv. Jag tycker att det är viktigt med bra kommunikation och vill gärna bidra med positiv energi.

Varför sökte du dig till Transformator?
– Kundfokus har alltid varit viktigt för mig och på Transformator design arbetar vi verkligen med kundcentrering och med kundens behov i fokus! Dessutom är det ett värderingsdrivet, kreativt, empatiskt gäng som alltid stöttar varandra.

Vad kommer du göra hos oss?
– Jag kommer att arbeta med att förbättra och tydliggöra övergripande interna processer samt stötta Lead (projektledare) och kundansvarig beträffande planering och projektledning, i våra uppdrag.

ceciliaBergqvist_@2x