Publicerad: 2018-01-30

Ny kollega

Säg hej till Johan!

Vi är glada att få välkomna Johan Grenner som ny kollega hos oss!

Johan har tidigare jobbat inom organisations- och processutveckling. Hos oss kommer han att jobba som strateg och kundansvarig. För att ni ska lära känna Johan lite bättre gjorde vi en kort intervju med honom.

Vad gjorde du innan du började hos oss?
De senaste 10-11 åren har jag arbetat som konsult inom organisations- och processutveckling, senast hos Preera. Uppdragen har ofta handlat om att stötta kunder i privat, offentlig och idéell sektor att öka sin utvecklingstakt, bli mer effektiva, förbättra ledning och styrning eller utveckla sin kultur. Jag har också arbetat ett antal år inom Schibsted Media Group och är civilekonom från Handelshögskolan.

Varför vill du jobba hos oss på Transformator Design?
Jag känner att vi lever i en värld där många har det väldigt bra, men där många problem fortfarande känns oöverstigliga. Där tror jag service design som förhållningssätt och Transformator, som en ledande aktör på den svenska marknaden, har en viktig roll att fylla. Dessutom håller vi på att skapa något jättespännande tillsammans med våra nya systerbolag inom Acandosfären, som gör att vi redan nu kan erbjuda våra kunder en ännu större bredd av expertis, inte minst inom digitala tjänster och innovation.

Hur skulle du beskriva dig själv?
Jag är väldigt nyfiken, på människor, på teknik, på världen omkring oss. Därför känns det jättelyxigt att få ha ett arbete där jag får umgås med våra kunder, från en stor bredd av sektorer och branscher, och tillsammans med mina kollegor få stötta dem i att utveckla sina verksamheter.