Publicerad: 2018-03-29

Ny kollega

Säg hej till Sofie!

Vi är glada att få välkomna Sofie Gillstedt som ny kollega hos oss!

Vad gjorde du innan du började hos oss?
Jag kommer närmast från Experio Lab i Region Västernorrland med placering i Sundsvall. Experio Lab är lite som ett inhouse designkontor på sjukhuset; där vi arbetat för utveckling av hälso- och sjukvården med hjälp av tjänstedesign. Att ha fått möjligheten att arbeta med; och att ha varit med och startat ett lab för design på insidan av en Region har varit oerhört lärorikt, spännande och utvecklande både på ett professionellt och på ett personligt plan. Innan min tid i Västernorrland arbetade jag som frilansdesigner och säljare med många olika typer av uppdrag och kunder.

Varför vill du jobba hos oss på Transformator Design?
Jag vill jobba hos Transformator för att jag upplever en genuin känsla av att företaget och dess medarbetare vill använda sin tid, kunskap och erfarenhet till att göra världen lite bättre. Det finns ett lugn i företaget som för mig tyder på trygghet, tydlighet och kvalitet vilket attraherade mig som medarbetare. Det är nytt för mig att jobba på byrå så jag ser verkligen fram emot att få så många designkollegor!

Hur skulle du beskriva dig själv?
Generellt skulle jag säga att jag är reflekterande och utforskande i det mesta. Jag gillar utmaningar och lite motstånd, tycker om raka rör och ärlighet, det ger utrymme för det mjuka, känsliga och nära som för mig är det viktigaste både professionellt och privat. För att kunna ge så mycket jag kan till andra så prioriterar jag min egen utveckling; jag tror att en ökad medveten närvaro skapar förståelse och trygghet vilket leder vägen till bättre relationer, högre kvalitet och större nöjdhet både hos kunder och kollegor.

Vad kommer du göra hos oss?
Jag har förmånen att få vara med i uppbyggandet av Malmö -kontoret vilket känns väldigt spännande. Vissa delar i arbetet kommer att kännas hemma för mig; och andra saker kommer att vara helt nya så jag känner mig ödmjukt nyfiken inför allt jag har att lära från kollegor och kunder. Jag gillar att arbeta efter ”Sharing is caring”-principen och tror på styrkan i att vara transparent och generös med sig själv och sin kunskap.