Publicerad: 2018-05-25

Transformator Design blir itch!

Tillsammans med Daytona, itch, Acando CXC och Acando DST skapar vi en helt ny Business Design Studio och samlas under namnet itch. Nu går snart flyttlasset till nya lokaler!

I september 2017 informerade vi om att Acando går in som ny ägare av Transformator Design. Under de snart 9 månader som gått har vi tillsammans fokuserat på att lära känna varandra, börjat samarbeta i projekt och jobbat för att skapa en gemensam målbild och ett nytt namn för studion.

Tillsammans är vi nu 160+ personer som arbetar i en gemensam organisation med erbjudanden inom Business design, Experience design, Tech design & Build samt Change design. Snart flyttar vi in i gemensamma lokaler på Fleminggatan 20. Vi finns även sedan tidigare i Göteborg, Malmö och Oslo.

Vi hoppas att du vill följa med oss på vår resa framåt, något som du bäst gör genom att besöka www.itch.seLinkedIn eller Facebook. Snart är du även välkommen till vårt nya kontor där vi kommer ha både Housewarming Party och löpande seminarier, utbildningar och andra inspirerande och trevliga aktiviteter.

Är du redan nu i behov av inspiration eller stöd inom något område så kommer vi mer än gärna och pratar med dig om det. Just nu handlar många av våra projekt och initiativ om saker som empatisk digitalisering, AI och robotar, e-handel och digitala butiker, tjänstefiering av produkter, hållbar innovation – alltid med en mix av teknik, affär och människan i åtanke.

Frågor? Funderingar? Glada tillrop?

Hör av dig!

Varma hälsningar,

itch