Publicerad: 2017-09-08
Seminarium

13 december 2017
Custellenceträff

Nästa nivå i ditt arbete med kundresor!

C

Vill du lära dig mer om att arbeta strukturerat med din kundupplevelse med hjälp av kundresor? Vill du prova det molnbaserade verktyget Custellence och förstå om din organisation bör använda verktyget? Transformator Design har bjudit in Custellence den 13 december för att visa upp hur man gör digitala kundresor!

Seminariet börjar med en presentation av verktyget och därefter går vi gemensamt igenom verktyget steg för steg. Du kommer att bl.a. få testa på att skapa kundresor, förändringskartor och digitaliseringskartor. Oavsett om din kundresa är helt digital eller omnikanal är kundresan ett extremt effektivt sätt för att organisera kundens behov. Ta med egen dator så skapar vi ett testkonto och handleder dig igenom olika övningarna. Vi serverar fika från 14:30 och kl. 15:00 till 17:00 är det föreläsning och handledning.

Detta kommer vi att förklara, jobba med och diskutera:

  • Vad är en kundresa och vad är styrkan med metoden? Därför är kundresan avgörande för att förbättra din kundupplevelse. Så kommer du igång med att skapa kundresor. Några exempel på frågor som vi kommer att besvara: Vilka kundresor bör du börja med? Hur detaljerade behöver de vara?
  • Så här jobbar du med verktyget Custellence – steg för steg. Vi kommer att titta på olika sätt för att strukturera dina Custellence-kartor, vad finns det för för- och nackdelar? Du kommer även att få praktisk handledning i att skapa din första Custellence karta. Ta gärna med dig en skiss från din egna organisation eller jobba utifrån vårt övningsunderlag.
  • Så organiserar du dig på bästa sätt runt Custellence för att säkerställa att kundens behov inte går förlorade i utveckling eller förvaltning. Vi diskuterar olika sätt att hålla kundresan uppdaterad och göra den till ett styrande dokument i vardagen.

Målet med Custellence-träffen är att du ska få en djupare förståelse för kundresor som metod och få praktiska tips på hur du kan jobba med verktyget Custellence .

Datum: 13 december (detta är en repris av träffen den 30/8)
Tid: Vi serverar fika från kl. 14:30 och träffen startar 15:00 och håller på i två timmar. Kom gärna i tid så att vi hinner kolla av så att din dator fungerar och att du kommer in i verktyget.
Plats: Hos Transformator Design, Götgatan 19, 116 46 Stockholm
Anmälan: Använd formuläret nedan.

Max 20 personer – först till kvarn-principen.

Skapa gärna ett testkonto innan träffen på Custellences hemsida (inget måste). Och glöm inte att ta med egen dator för den praktiska handledningen!

Välkommen!