Mer om att sälja bil i Uppsala

aha ja. Det blev lite som jag misstänkte sist. För er som missade inlägget så kan jag berätta att jag skrev om när jag sålt bil i Uppsala. Detta är nämligen någonting som jag gjort vid ett antal olika tillfällen. Faktum är att jag nog inte riktigt kan räkna hur många gånger som jag valt att sälja bil i Uppsala. Det är liksom en process som pågått i över 30 års tid. Är man dessutom så intresserad av bilar, både att köpa och sälja, som jag så blir det några när man bor i Uppsala.

Ja, jag skulle alltså argumentera för att det per capita sker mest försäljningar av bilar i Uppsala. Det finns ett oerhört stort intresse. Det är nog därför jag är kvar efter alla år. Jag kommer inte från Uppsala från början med att sälja bilar här, det kan jag bättre än någon som är född här. Detta vågar jag utlova.

Så, nu är jag alltså här och skriver om ämnet IGEN! Varför?! Så tänker nog vissa av er. Men ni vet hur det är. Jag är en person som skriver om det som ni läsare tyckts tycka är intressant. Den här gången, helt slumpmässigt, blev det ämnet att sälja bil i Uppsala. Då är det inte mycket annat att göra än att rätta in sig i ledet. Ni som känner för annat ämne får helt enkelt komma åter imorgon. Då lovar jag att ha något nytt och spännande om husbygget för er.

Men till dess, att sälja bil i Uppsala!

Vissa av er har ställt frågan om vilken bil jag sålt i Uppsala som jag varit mest nöjd med. Det går förstås att se på lite olika sätt. Jag har varit nöjd när jag har fått bra betalt för den. Däremot har jag aldrig njutit av att ta överpris för en bil jag säljer i Uppsala. Det känns inte bra i magen. Därför har jag alltid undvikit att göra detta.

Det var en gång som jag sålde en bil som jag trodde var helt slut. Jag hade inget mer att hämta hos den och jag kände att vi hade haft vårt roliga. Innan jag skulle köra bilen till skroten i Uppsala testade jag att sälja. Det tog ungefär 2 timmar innan någon hörde av sig. Det var en kille som behövde precis de reservdelar som nämnda bil kunde ge.

Istället för att betala pengar för skrotning fick jag istället en hacka. Det är inte illa, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *